Inspiratiegesprek over gekleurd, geanodiseerd aluminium?
 

Ja, ik wil graag een vrijblijvend inspiratiegesprek over de mogelijkheden van het toepassen van kleuren bij buitentoepassingen. 
 

* verplichte velden
Privacy verklaring

Creativiteit in gevels met Alucol

Aluminium wordt steeds vaker geanodiseerd  toegepast in de gevelbouw en architectuur. Naast de creatieve mogelijkheden met naturel geanodiseerde gevels, creëren architecten en bouwers ook steeds vaker ontwerpen in een kleur of met een kleuraccent. Alucol is marktleider en specialist als het gaat om het  anodiseren en kleuren van aluminium.

 

Sandalor®-kleuren speciaal voor buitentoepassingen

Naast de eigen Alucol-kleuren met brons- en goudtinten, hebben we ons kleurenpalet uitgebreid met Sandalor®-kleuren. Wij zijn hiervan exclusief licentiehouder voor de Benelux. Deze bijzondere kleurenlijn bestaat uit maar liefst 25 kleuren. Variërend van warm goud, tot dieprood en nachtblauw. Het is speciaal ontwikkeld voor buitentoepassingen zoals gevels en geveldelen.
 

Inspireren om samen vernieuwing te realiseren

De nieuwe Sandalor®- kleuren hebben we gebundeld in een Sandalor®-sampleboek. We delen dit graag met u en denken creatief met u mee. Vraag vrijblijvend het Sandalor®-boek en een inspiratiegesprek aan met onze Salesmanager Ramon van Dongen.