Vacature vakantiekracht

Vakantie kracht bij Alucol

 

Wat houdt de functie in?

Als vakantie kracht zal je het customer service team komen versterken. Daarnaast zal je ook meewerken bij de logistieke afhandeling van de orders. Hier zal je de chauffeurs te woord staan en zorgdragen dat de juiste goederen worden geladen. Daarbij zal je ook de orders van onze klanten ontvangen. Hier ga jij een interne werkorder mee maken zodat het materiaal van de klant juist wordt geanodiseerd. Deze werkorders worden gemaakt met behulp van onze database. Hier voeren wij alle informatie in die nodig is voor het maken van de werkorder. Het zal ook voorkomen dat er nieuwe artikelen zullen worden ingevoerd in de database. Deze informatie krijgen wij van onze klanten. Dit gebeurt vaak via de mail maar kan ook telefonisch worden doorgegeven. Wanneer de klanten vragen hebben zijn de CS medewerkers vaak het eerste contact met Alucol. Samen met je collega’s zal je zorgen dat onze klanten centraal staan.

 

 

Wat vragen wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste vakantie kracht die graag ervaring op wil doen in het bedrijfsleven. Een opleiding die aansluit bij de gevraagde werkzaamheden is handig mocht dit niet het geval zijn dan leren we je graag ons werk. Onze klanten bevinden zich in heel Europa dus het beheersen van de Duitse en/of Engelse taal is een vereiste. Dit zal zijn voor de volledige zomer periode van juni tot augustus (eventuele andere periode in overleg).

Verdere kwaliteiten:

  • Leergierig
  • Nieuwsgierig
  • Klantgericht
  • Niet bang om vragen te stellen
  • Een professionele werkhouding

 

 

Ben jij enthousiast?

Mail dan jouw motivatiebrief en cv naar hrm@alucol.nl. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ramon van Dongen, Sales,  via +31 (0)475-591155. Meer informatie over ons vindt je ook op deze website.