Alucol en de gevolgen van corona

donderdag 26 maart 2020

 

Alucol volgt de ontwikkelingen rondom het Corona-virus op de voet en we leven de richtlijnen van de overheid en het RIVM zorgvuldig na. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers, klanten en leveranciers staan voor ons voorop! 

 

Alucol blijft open

Alucol blijft open, zolang het verantwoord is en in lijn met de RIVM-richtlijnen. We zijn zowel telefonisch als via e-mail goed bereikbaar. Door de extra veiligheidsmaatregelen en beperktere personele bezetting kunnen we echter niet onze volledige productiecapaciteit benutten.

 

Trots op het Alucolteam

Deze situatie, zowel qua werk als gezondheid, vraagt veel flexibiliteit en extra inzet van onze medewerkers. Van degenen die thuiswerken, maar zeker ook van de productieteams; zij kunnen immers alleen hun werk in onze productiehallen doen. We zijn ons hiervan bewust en ieders extra inzet waarderen we zeer! De betrokken- en de gedrevenheid van het gehele Alucolteam om onze hoge kwaliteit te blijven garanderen en tijdig te leveren aan onze klanten, maakt ons trots.

 

Laten we er samen de schouders onder zetten

  • Wilt u producten laten anodiseren die nodig zijn voor de medische zorg? Geef dit dan aan bij uw bestelling; deze productie heeft onze allerhoogste prioriteit.
  • We kunnen minder produceren, onder andere door de voorgeschreven afstand tussen medewerkers. Uiteraard doen we onze uiterste best orders op de afgesproken datum te leveren.
  • Is het snel leveren van uw order belangrijk? Neem dan contact op met de afdeling Customer Service of Sales. Samen bekijken we de mogelijkheden.
  • Producten laden of lossen? Om het besmettingsrisico en de wachttijd te beperken vragen we u met klem uw transport (zowel laden als lossen) vooraf te melden via logistics@alucol.nl. Onze afdeling Logistics bevestigt uw komst per e-mail. Zo blijft het voor u en ons veilig. En hebt u de zekerheid dat u kunt leveren of ophalen.
  • Laad of los bij voorkeur in kleinere hoeveelheden.

Dank voor uw hulp en begrip.

 

Tot slot: We hopen dat u en onze medewerkers gezond mogen blijven.

Let goed op uzelf en op elkaar.

 

Frank Veelenturf,

Managing director

 

 

Terug naar het overzicht