Stratford Plaza

Waar u kunt wonen in het grote nieuwe zakelijke centrum van Londen, u kunt profiteren van de Olympische erfenis, u zich vlakbij het grootste winkelcentrum van Europa bevindt èn waar u op slechts 16 minuten van London City Airport bent.

Dit prachtig nieuwe residentieel gebouw heet Stratford Plaza, gelegen tegenover station Stratford.

Op slechts enkele minuten van het centrum van Londen, is Stratford Plaza perfect gepositioneerd voor een snelle en gemakkelijke toegang tot Canary Wharf en The City. Stratford is zich aan het ontwikkelen in de meest belangrijke nieuwe commerciële wijk in de hoofdstad.

Alucol heeft in opdracht van Oskomera  9.879 m2 elementengevel in naturel Vom1 British Standard geanodiseerd. Om aan deze speciale richtlijn te voldoen is Alucol het eerste Nederlands anodiseerbedrijf dat door de British Standards Institution (BSI) ge-audit is voor deze richtlijn. Hiermee is Alucol een nog completere full service supplier op het gebied van anodiseren en kleuren van aluminium en kunnen gevelbouwers die met Alucol samenwerken, aantoonbaar voldoen aan de richtlijnen van British Standard. Dit biedt (gevel)bouwers de mogelijkheid concurrerender te worden en toe te treden tot nieuwe markten.

Projectontwikkelaar: Telford Homes Plc

Architect: Stock Woolstencroft

 

Uitgevoerd in dit project