+31 (0)475 260 200

Draaideuren van Boon Edam

Categorie:Maatwerk
Uitgevoerde werkzaamheden:Anodiseren

Geanodiseerde draaideuren van Boon Edam

In de wereld van de architectuur en design speelt Boon Edam een leidende rol met zijn bijzondere draaideuren. Dit Nederlandse bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een wereldwijde leverancier van innovatieve deuroplossingen, waarbij ze een scala aan esthetische en functionele opties bieden aan hun klanten.

Voor klanten die een meer verfijnde en duurzame uitstraling wensen, biedt Alucol een speciale behandeling: anodisatie. Dit proces geeft het metaal een duurzame, kleurvaste afwerking en verhoogt de natuurlijke metallic glans. De geanodiseerde laag is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar biedt ook een verhoogde weerstand tegen slijtage en corrosie. Dit maakt geanodiseerde deuren ideaal voor zowel interne als externe toepassingen.

Elke deur die Boon Edam produceert, wordt geanodiseerd met de grootste zorg en aandacht voor detail. Alucol, als specialist in anodiseren, is trots op de sterke samenwerking met Boon Edam. De gedeelde toewijding aan kwaliteit, de zorgvuldige communicatie tussen de teams en de aandacht voor elk aspect van het productieproces, zijn de pijlers van deze succesvolle samenwerking.

Het succes van deze samenwerking ligt in goede communicatie en een sterke focus op kwaliteit. Door nauw samen te werken, streven beide bedrijven ernaar om de verwachtingen van hun klanten voortdurend te overtreffen. Deze partnerschap belichaamt een toewijding aan excellentie, met de gedeelde missie om uitzonderlijke deuren te creëren die esthetisch, functioneel en duurzaam zijn.

Foto Draaideuren van Boon Edam
Foto Draaideuren van Boon Edam
Foto Draaideuren van Boon Edam
Foto Draaideuren van Boon Edam