+31 (0)475 260 200

Knapen Trailers

Categorie:Maatwerk
Uitgevoerde werkzaamheden:Anodiseren

Knapen Trailers en Alucol: Een Duurzame Samenwerking

Bij Alucol zijn we trots op onze samenwerking met Knapen Trailers, de toonaangevende producent van schuifvloertrailers. Elke NEXT chassis, gecreëerd door Knapen Trailers, passeert onze faciliteiten voor een belangrijke en duurzame behandeling.

Na het zorgvuldig lasproces ondergaat het chassis een totale transformatie in onze procesbaden, waar het voorzien wordt van een robuuste anodiseerlaag. Deze laag geeft het chassis niet alleen zijn kenmerkende uiterlijk, maar levert tevens een duurzame corrosiebescherming en een verbeterde slijtvastheid.

Door het gebruik van een aluminium chassis bespaart u gewicht, wat op zijn beurt bijdraagt aan een verminderd brandstofverbruik en dus minder impact op het milieu heeft. Dit is een cruciaal onderdeel van onze gezamenlijke inzet om bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Heeft u vragen over het anodiseren van gelast aluminium of wilt u meer weten over het proces? Onze deskundige verkoopmedewerkers staan voor u klaar om u te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons u helpen uw projecten naar het volgende niveau te tillen.

Foto Knapen Trailers
Foto Knapen Trailers
Foto Knapen Trailers